Over BEM

Foto-site-219x300BEM. Een krachtig woord. De  initialen van Bianca Egging-Meijer, oprichter van Tekstbureau BEM. Daadkracht is een woord wat bij mij past. Mijn kennis  en opgedane werkervaring zet ik in voor bedrijven. Wat kan ik voor u betekenen?

PR en communicatie

Communicatie is de rode draad in mijn loopbaan. Ik heb onder andere Communicatiewetenschap gestudeerd en zowel praktijkervaring als een wetenschappelijke grondslag zijn aanwezig. Mijn specialisatie is de technische branche. Ik schrijf artikelen en geef communicatieadvies.

Uw verhaal

De artikelen die ik schrijf vertellen een verhaal. Uw verhaal. Als u een (vernieuwde) website heeft, kan ik deze vullen met verhalen over uw medewerkers, klanten, producten en diensten. Vaak gebaseerd op interviews, dat maakt de tekst fijn om te lezen. En heeft u al gedacht aan nieuwsbrieven? Whitepapers? Social media? Alles staat en valt met een goed plan, u kunt bij mij ook terecht voor communicatieadvies.

Daarnaast schrijf ik artikelen voor online magazines en print, zoals de krant. Tenslotte geef ik trainingen, ik doceer bijvoorbeeld schriftelijke communicatie. Nieuwsgierig geworden? Bekijk vooral mijn portfolio. U kunt van mij volledige toewijding en maatwerk verwachten. Of het nu gaat om teksten, of om advies.

Mijn verhaal

PR en communicatie: ik doe het al een tijdje en met passie. Maar toch zie ik het niet als hobby, maar als werk wat ik toevallig leuk vind. Een hobby gaat soms vervelen als je het te vaak doet, of als er tijdsdruk is om iets af te krijgen. Mijn hobby’s is zijn: tekenen en schilderen en sportieve activiteiten. Ik hou ervan om in beweging te zijn, bijvoorbeeld groepsfitness en golfsurfen. Met drie kleine kinderen moet je soms creatief omgaan met de beschikbare tijd, dus loop ik vaak hard met de buggy. Verder hou ik van motorrijden, lezen en ga er graag op uit, de natuur in (bergen, bos, duingebied, strand: afhankelijk van het land).

Schoolperiode

Mijn tekenleraar adviseerde mij in groep 8 om te gaan studeren aan de kunstacademie, maar het bedrijfsleven leek mij interessanter.

Meer weten? Lees verder

 

Tekstbureau BEM

Ik verzorg als ZZP’er communicatie, advies en tekst voor bedrijven. U kunt mij inzetten als o.a. communicatieadviseur, docent, tekstschrijver en reporter.

U kunt uw waardevolle tijd besteden aan waar u goed in bent. Communicatie is mijn specialiteit!

Direct contact